contact en openingsuren

openingsuren

Vanaf 29 oktober: op dit moment ben ik gesloten.

Geef uw bestelling via de website, per mail of bel gerust.

Uw bestelling staat klaar op een afgesproken moment.

U rijdt de oprit op, laadt in en kunt zo weer vertrekken.

Veilig en snel.

CORONA AGENDA: voor het comfort en de veiligheid van iedere klant werk ik met een “Corona agenda”. U geeft zelf aan wanneer het u uitkomt en ik check de agenda. Uw bestelling staat dan klaar en kunt alles zo inladen. Bel  0477387004 of mail hello@birdsandberries.be

Met plezier.

COVID aanpassing: bestellingen worden op voorhand en afspraak klaargezet. U bent de enige klant die op dat moment komt afhalen. Veiliger kan niet.

Info en uitleg over het concept en de produkten: het was altijd heel gemoedelijk. Je kwam gewoon aan en we babbelden wat bij de moestuintafels. Ik deel nog altijd graag hetgeen wat ik weet. Voor het gevoel van veiligheid van mijn klanten werk ik nu wel graag op afspraak.

Voor sommige klanten is het een drempel om in de auto te stappen en tot hier te komen. Door op afspraak te werken, wordt de drempel behoorlijk verlaagd. 

Love

Berries

contact

Heidi van Eekeren

+32 477 387004

hello@birdsandberries.be

Afhaaladres:

Boerenkrijglaan 12

2820 Bonheiden

Bel, mail of stel een vraag via onderstaand formuliertje. Met plezier.

Vergeet niet op de verzendbalk te klikken