De tuin door de jaren heen 2016

Vandaag is het 10 februari 2023. Dit was mijn allereerste kennismaking met moestuinieren. Het was augustus en iedereen zei “waar begin jij nu nog aan”. Dit jaar zijn de Douglas bakken niet meer in productie. De moestuingrond heeft al eens een andere receptuur gekregen. De zaden zijn uitgebreid en zitten nu in andere doosjes. Zolang en zoveel plezier gehad van deze moestuintafel. Dit jaar ga ik wat reorganiseren en de tafels vervangen. Een bamboe tafel is een optie.

Een antal zaden die ik hierboven in de bak zag staan. Leuk om het terug te zien. En hier vind ik nog een blogje over zaaien in augustus. Leuk toch allemaal. Love Berries.

Zaaien in augustus

Kan ik nog zaaien in augustus? Op 9 augustus 2016 zaaide ik mijn eerste zaadje ooit in een houten MM bak op poten Iedereen rond mij zei “Waar begin je nog aan?” Maar het ging geweldig en ik was zo enthousiast. Alle ochtenden ging ik met mijn koffietje kijken en alle avonden met een wijntje nog eens. Dat plezier in het zien opkomen van de allereerste sprietjes ga ik nooit

Read More »