Zaaien in augustus

Kan ik nog zaaien in augustus?

Op 9 augustus 2016 zaaide ik mijn eerste zaadje ooit in een houten MM bak op poten Iedereen rond mij zei “Waar begin je nog aan?” Maar het ging geweldig en ik was zo enthousiast. Alle ochtenden ging ik met mijn koffietje kijken en alle avonden met een wijntje nog eens.

Dat plezier in het zien opkomen van de allereerste sprietjes ga ik nooit vergeten. Hieronder een paar fotootjes vanaf de eerste dag op 9 augustus en dan 12, 23 en 28 augustus.

Wat zaaide ik op 9 augustus?

Wat kan nog in augustus?

De bovenste zaden zijn uit de Basis serie van de Makkelijke Moestuin. Zowel los als in voordeelpakket verkrijgbaar. Maar ook uit de andere series kun je nog zaaien.

Aziatische Pluksla en Wintersla behoren bij de serie Seizoenszaden. De andere zijn uit de serie Specials. Heb je iets om je groente te laten klimmen dan kun je ook nog peultjes doen.

Wil je net als ik ook nog starten? Neem gerust even contact op. Ik ben in mijn tuin, maar geef eerst even een belletje of berichtje.  Soms ben ik niet van voor bezig. Ik kan je dan ook aan wat plantjes helpen, dan ben je al op weg. Als je op deze tekst klikt dan ga je naar een overzicht met informatie over de moestuintafels en de mogelijkheden

Op Zaterdag 14 augustus 2021 begin ik terug met zaaien. Mijn eerste zaadjes in een bak van gerecycleerde plastic flesjes. De laatste aanwinst van de Makkelijke Moestuin. Ik had plaats voor een halve bak,  een 60 x 120 cm en wel weer op poten. Voor een 61-jarig oud besje is dat ideaal.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *