Author afbeelding voor de home pagina van Birds and Berries

Welke stock op 2 mei, wat is nieuw en afhaal momenten

AFHALEN OP zaterdag 1 MEI:  er zijn nog momenten vrij in de “Corona agenda”. Bijv. 16.00 uur, 17.00 uur of 18.00 uur. Stel gerust een moment voor dat het comfortabel is voor u, dan check ik even.

AFHALEN OP zondag 2 MEI:  13.00 uur kan nog. 14.00 uur, 18.00 uur en 19.00 uur

AFHALEN in het weekend: ‘smorgens, ‘smiddags en ‘s avonds zijn er nog momenten vrij. Stuur een mail of bel voor overleg.

INFO: wilt u graag een woordje uitleg , bel gerust op 0477 387004 of leg een info moment vast bij een moestuintafel buiten in de tuin.

HOE WERKT EEN BESTELLING: je kunt via de website ingeven of een mailtje sturen met wat u graag zou hebben. U mag ook bellen voor overleg op 0477 387004

“CORONA AGENDA”: u geeft aan welk moment voor u comfortabel is en ik check de agenda. Uw bestelling staat dan klaar.

BETALING: via bankoverschrijving, of de payconic/BC app. Contant kan evt. ook

STOCK UPDATE Makkelijke Moestuin:

MM mix: er is al flink wat door van de 9 paletten maar er is nog ruim voldoende.

Moestuinbakken en tafels:  De bakken in Douglas hout zijn in beide maten binnen. De moestuintafels MM Original zijn in beide maten nog binnen. Ik hoop volgende week terug de grote Hero moestuintafel binnen te krijgen, de kleine tafel is er wel. De Hero bakken  zijn er nog in beide maten. De kleine tafel is er. Je kunt gerust reserveren via mail.

Voeding, zaden, mutsen, voorzaai,  netten enz.: op stock

Stock update overige produkten: de MM mini’s blauw en groen zijn binnen. Verder de kleine zwarte ronde growbags zijn terug binnen in 4, 6 ,8, 12, 20 liter.  Stuur gerust een mailtje voor info.

Meest Verkochte Produkten

Nieuw start

Klik op het plaatje om naar een startpakket te gaan. Ze staan er nog niet allemaal op, informeer gerust.

Klik op een product om afhaalkorting en standaardprijs te vergelijken

De nieuwe zaden in pakket “specials” en het totaalpakket met 40 zaden. Ook de losse zakjes Paarse wortel, balkon tomaat, biet Chioggia, meiraapjes, stengelsla, struiktomaat, paksoi, baby pompoen en koriander. klik op een afbeelding voor info en shop.

Ook nieuw binnen: de Makkelijke Moestuin mini’s in blauw en groen en de nieuwe airbakken met maar 4 vakjes in plaats van de grote met 8 vakjes. Nog niet alles is in de webshop al opgenomen. Mail of bel bij onduidelijkheid

lokaal Nieuw bezorgen

Nieuw naar Gent

NIEUW: bezorging traject Bonheiden – Gent. Regelmatig rijdt onze auto van Bonheiden naar Gent.  Als we het kunnen inpassen zijn de bakken met mix leveringen gratis.  Leveringen alleen mix € 12. Neem gerust contact op voor overleg. 

NIEUW: afhalen met korting. Op de pagina afhalen vind je de produkten met afhaalkortingen. In de winkelmand is het meteen verrekend.

VERZENDEN via pakjesdienst: Beneden de € 25 betaalt u € 3,95 boven de € 25 is het gratis. De zware artikelen als mix, turf of grote artikelen als de grove vermiculiet lukken niet.

AFHAALUREN WEEKENDen: zowel tijdens winkel uren als vroeg in de avond zijn er op privé afspraak afhaalmomenten mogelijk. Bel op 0477 387004 of mail hello@birdsandberries.be voor overleg.

U geeft aan wanneer het comfortabel is voor u en ik check de  “Corona agenda” . Als er niemand opstaat op dat moment dan zet ik uw bestelling al voor u klaar.

INFO over stock of produkten: bel gerust of stuur een mailtje naar hello@birdsandberies.be

INFO over hoe te starten met de moestuin: voor Corona ging het allemaal gemoedelijker, maar u bent welkom in mijn tuin. Wel op afspraak of bel of mail even. Met plezier.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *