

Ook half januari vallen er nog dingetjes te oogsten. En wie het kleine niet eert is het grote niet weert, bedenk ik “humble”.
Met mijn kom duik ik bibberend de keuken in. Eerst het bladgroen wassen en fijn snijden. Bijna als een kruid. Ook de palmkool als je het blad niet groot en bobbelig laat doorgroeien, gaat ermee door. Kun je perfect op het laatst door je schotel mengen. Een groen wereldje van verschil. Word je gewoon blij van. Ha, ha, echt.
Ik heb er veldsla, sla, snijbiet en palmkool door gedaan. De palmkool kort mee gestoofd bij de worteltjes.
Hieronder verwijs ik je naar de groentezaden die ik gebruikte.
In de UK leerde ik voor vegan kok en maakte moudardara. Een Iranees gerecht met rijst, linzen, saffraan en ajuin gecaremelliseerd. Het gerecht zag er toen zo anders uit. Maar als je niet alles in huis hebt? Follow your gut and you know what to do.
Over de basisschotel (foto boven), strooide ik de fijngesneden groentes met noten. Simpel en fijntjes,
Love Berries
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.